top of page

Іван Груник: «Нашому коледжу вдалося успішно виконати усі завдання у 2023 році»

Двадцять дев’ятого грудня колектив Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» зібрався на педраду. На порядку денному була низка питань, а саме: підсумки роботи коледжу у першому семестрі 2023/2024 навчального року, запровадження електронного журналу в його освітню діяльність, підсумки проходження курсів підвищення кваліфікації викладачами, підсумки роботи приймальної комісії за 2023 рік та різне. 

   Розпочалася нарада хвилиною мовчання за жертвами масованого ракетного обстрілу росіянами наших міст. Далі директор коледжу Іван Груник привітав наших працівників і працівниць, які недавно відзначили свої дні народження. Зокрема, і старшу інспекторку з кадрів Віру Михальську, яка народилася 29 грудня. А також нагородив за сумлінну багаторічну працю завідувачку заочним відділенням Оксану Коваль, яка 26 років присвятила нашому коледжу і вирішила звільнитися. Іван Степанович одразу представив і в. о. завідувачки заочним відділенням Марію Сидяк.

   Підбиваючи підсумки роботи коледжу, Іван Груник наголосив, що, незважаючи на важкий час, у який живемо, нашому колективу вдалося успішно виконати усі завдання у 2023 році. Зокрема, виконано усі фінансово-економічні показники, педагогічним працівникам вчасно виплачена зарплата і премія за рік, а студентам – стипендія і соцгарантії. А завдяки тому, що коледж перейшов на оплату за використання газу гуртожитками по 7,80 грн за кубометр, нам вже вдалося заощадити 172 тис. грн протягом кількох місяців. Директор закликав далі вишукувати подібні резерви і раціонально господарювати, а заощаджені гроші використовувати на підвищення зарплат та премії нашим працівникам. А також поліпшувати умови праці, навчання та побуту в коледжі.

   Іван Степанович у вигляді презентації детально проаналізував численні заходи з усіх царин діяльності ЛФКТІ НУ ЛП. Розповів про наші досягнення, проблеми та плани.

   Рік, що минає, став для коледжу багато у чому переламним і відкрив нові перспективи, які реалізуватимуться вже у 2024 році. Ця теза була ключовою у виступах усіх доповідачів.

   На завершення Іван Груник колоритно привітав присутніх із прийдешнім Новим роком, подякував за сумлінну працю і запросив до святкового столу. Тож хай рік прийдешній буде для нашого коледжу та України успішним і принесе Перемогу!

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора















31 перегляд
bottom of page