top of page

Іван Груник: «Наше завдання – створити умови для формування високоморальної, патріотичної особистості»

Напередодні у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулася педрада. На порядку денному було три питання, а саме: звіт про роботу у першому семестрі 2023/2024 навчального року, графік освітнього процесу у другому семестрі 2023/2024 та підсумки виховної роботи у першому семестрі 2023/2024.

   Директор коледжу Іван Груник прозвітував про освітню та фінансово-господарську діяльність коледжу. Він зазначив, що зараз вирішується доля закладів фахової передвищої освіти, тому наше завдання – створити якнайкращі умови для навчання студентів, усе, щоб роки у коледжі стали для них одними з найкращих.

   Заступник директора з навчальної роботи Ярослав Якубовський розповів про особливості ведення електронного журналу, контроль відвідування студентами занять, акредитацію спеціальності 071 «Облік та оподаткування», ліцензування робітничих професій та започаткування нових спеціальностей.

   Заступниця директора з виховної роботи Оксана Вовк доповіла про організацію та ведення профорієнтаційної роботи викладачами коледжу. Відповідно до Положення про профорієнтаційну роботу у ВСП ЛФКТІ НУ ЛП складено графік організації цього виду роботи. Заступниця директора зазначила, що за сприяння директора коледжу були виготовлені флаєри з інформацією про наш коледж.

        

Фото Ігоря ПАРФЕНЮКА







13 переглядів
bottom of page