top of page

Як зберегти своє психічне здоров'я в умовах війни?

Студентська рада Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» запросила психологів 2 курсу (ПМ – 23) бакалаврського відділення #ІППО_НУ«Львівська політехніка» Савицьку  Юліану та  Федорчук Ольгу разом з їхньою викладачкою Пінчук Ярославою Миколаївною провести тренінг для наших студентів.  

Зараз тисячі людей відчувають тривогу, страх, стрес та розпач. І виникає питання: «Як уміти подолати їх? Як допомогти собі пережити війну та бути корисними близьким?»

Про «Стрес, панічні атаки, ПТСР: причини, наслідки та шляхи подолання» говорили під час тренінгу. Психологині дуже цікаво та доступно розповіли про ознаки стресу, паніки. І звичайно запропонували ефективні методики, які допоможуть подолати первинні ознаки стресу чи паніки. Наші студенти із задоволенням пригадали і намалювали ті ресурси, які повертають їм душевний спокій.

Це перша зустріч, організована студентською радою нашого коледжу, але після закінчення тренінгу домовилися, що продовження буде.

Зараз як ніколи ми маємо приділити увагу своєму психічному та психологічному здоров'ю. До війни ніхто не готовий, але навіть у такій ситуації треба знати, як справлятися з панікою та страхом — це наше першочергове завдання!

Дякуємо нашим захисникам за можливість вчитися і працювати!
















17 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page