top of page

Технології, які вдосконалюють діяльність залізниці

Сьомого грудня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулося відкрите бінарне заняття зі студентами групи 3Р-102. Захід на тему «Робота агента комерційного» проходив одразу з двох дисциплін – Організація вантажної та комерційної роботи і Автоматизовані системи управління на залізничному транспорті. Проводили заняття викладачки Наталія Загалюк та Марія Курилович.

   – На залізничному транспорті, як і в інших сферах, поширюється використання комп’ютерної техніки, відбувається розвиток інформаційних систем, – каже Наталя Загалюк. – Управління цими інформаційними системами потребує застосування сучасних та ефективних методів, нових технологій для забезпечення їх використання і подальшого функціонування. Цьому ми і вчимо наших студентів.

   Під час бінарного заняття аудиторію ознайомили із роботою АРМ Агента комерційного, АС МЕСПЛАН та АСУ Клієнт. Розглянули питання щодо визначення перевізної плати, нарахувань за користування вагонами, терміну доставки вантажів тощо. Це заняття вкотре підтвердило, що сучасний залізничний транспорт належить до надзвичайно складних організаційно-технічних систем, управління якими зараз неможливе без автоматизації.

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора









27 переглядів
bottom of page