top of page

Студенти збагатилися знаннями з психології

Нещодавно у групі 1Р-104 ЛФКТІ НУ ЛП відбулося четверте, завершальне, заняття тренінгу, який проводять психологи Львівського міського центру соціальних служб Юлія Яворська та Орест Гриновець. Цього разу захід був на тему: «Тайм-менеджмент та ораторське мистецтво як частина лідерства».

Під час заняття із серії тренінгів з лідерства студенти могли проаналізувати свій стиль розподілу часу та спробувати щось нове. Учасники обговорили, що допомагає і мотивує все встигати, а що гальмує, а також яку роль відіграє вміння делегувати та чи шкодить нам перфекціонізм. Також кожен міг випробувати та поліпшити свої ораторські здібності, коли розповідав щось іншим на навмання обрану тему. На завершення учасники написали одне одному побажання, що стало гарною підтримкою та допомогло колективу більше зблизитись.

За словами кураторки групи 1Р-104 Наталі Загалюк, кожне із занять тренінгу було дуже корисним і дозволило студентам краще зрозуміти себе та одне одного. Що особливо важливо під час становлення особистості у юному віці.


Ігор ПАРФЕНЮК










26 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page