top of page

СВІДОМИЙ ВИБІР КРАЩИХ!

Рік у складі великої Університетської родини


Груник І. С.: «У кожного закладу освіти є події, які впливають на його розвиток. Значною подією для нашого коледжу стало входження до Національного університету «Львівська політехніка».


Символічно, що ця подія відбулася у день (1 грудня 1991 р.) загальнонаціонального референдуму, в якому українці визначили долю нашої держави – бути САМОСТІЙНИМИ і НЕЗАЛЕЖНИМИ.


Ми теж визначили свою долю, ставши частиною великої родини Національного університету «Львівська політехніка». Цінності, які представляє Університет, - професіоналізм, патріотизм, доброчесність, академічна свобода, прагнення до змін, духовність, традиції – є важливими і для працівників та студентів Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка».


Наше кредо – це гармонія у стосунках зі студентами, батьками студентів та колегами, постійний творчий пошук і самовдосконалення.


У нас відкриваються нові горизонти для професійного розвитку викладачів, які тепер можуть тісно співпрацювати з викладачами Університету: писати наукові статті, проводити спільні заняття, користуватися великою бібліотекою Університету для самоосвіти чи написання наукових праць. Для наших студентів в Університеті проводять цікаві екскурсії та заняття з відповідних спеціальностей.


Упевнені, що створення нашого закладу освіти у структурі Національного університету «Львівська політехніка» відкриває додаткові можливості для розвитку навчальної, матеріально-технічної бази, отримання практичного та професійного досвіду.


Успіху і процвітання коледжу та Університету!


Дякуємо нашим захисникам за можливість жити і працювати задля України!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!


9 переглядів
bottom of page