top of page

Педрада ухвалила проєкт стратегії розвитку коледжу

Двадцять другого листопада у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулося позачергове засідання педради. На порядку денному було затвердження проєкту стратегії розвитку ЛФКТІ НУ ЛП. Її презентував директор коледжу Іван Груник.

Іван Степанович подякував присутнім за підтримку його кандидатури на виборах директора нашого коледжу. А напередодні педради ректор Львівської політехніки Юрій Бобало підписав з ним контракт на 5 років. Іван Груник наголосив, що цінує працю кожного викладача і пообіцяв сприяти їхньому професійному зростанню і всебічному розвитку коледжу.

Директор детально розповів про місію та візію ЛФКТІ НУ ЛП, його цінності та стратегічні цілі. А кредо сформулював так: «Найважливіше у педагогічній діяльності – це гармонія у стосунках зі студентами, батьками студентів та колегами, постійний творчий пошук і самовдосконалення». Іван Груник наголосив, що найважливішим елементом стратегії зараз вважає збереження за коледжем його нинішньої навчальної бази за адресою вулиця Снопківська, 47. А також щоб під час переведення закладів фахової передвищої освіти до органів місцевого самоврядування наш коледж лишився у структурі держави. Як заклад критичної інфраструктури, яким він і є.

Педрада одностайно затвердила проєкт стратегії розвитку нашого коледжу на 5 років. Детальніше з ним можна ознайомитися на нашому сайті https://www.lkti.lviv.ua/_files/ugd/e307bd_455384ce41134858a3907a9dcd5e8f0d.pdf


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора








23 перегляди
bottom of page