top of page

Новий формат профорієнтації – безпрецедентна кількість учасників

Дев’ятого травня у ЛФКТІ НУ ЛП відбувся широкомасштабний профорієнтаційний захід. Його організувала викладачка Любов Дудчак і він дещо відрізнявся від попередніх аналогів. Технічну сторону забезпечував голова циклової комісії Назар Санницький. Новизна формату популяризації нашого коледжу полягала в тому, щоб, використовуючи сучасний онлайн-ресурс – платформу google meet, охопити якомога більше школярів з різних куточків заходу України. За погодженням з директорами шкіл та райвідділів освіти, до заходу дистанційно долучилися випускні класи Львівської, Рівненської, Волинської, Закарпатської та Івано-Франківської областей. Загалом, підтвердили свою участь у ефірі близько 100 шкіл.

Розпочинаючи захід, в.о. директора коледжу Іван Груник розповів про стратегічну роль залізничного транспорту в умовах війни та актуальність залізничного фаху. Спеціальності, яким навчають у коледжі, презентували завідувачі денними відділеннями Галина Сліпецька, Руслан Семчук та голова циклової комісії Валентина Олесик. А модератор зустрічі Любов Дудчак розповіла про основні моменти вступної кампанії 2023 року, цікаве і насичене студентське життя та переваги навчання в коледжі з перспективою здобуття вищої освіти у НУ «Львівська політехніка». Потенційні абітурієнти також отримали відповіді на усі запитання.

Підготовка цього рекордного для ЛФКТІ НУ ЛП за кількістю учасників заходу вимагала чималих зусиль, але вони були виправдані і все цілком вдалося. Сподіваємося, подана інформація викликала належне зацікавлення у потенційних вступників і найближчим часом вони приєднаються до дружної студентської родини майбутніх залізничників.


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора та Оксани ВОВК















31 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page