top of page

На день відкритих дверей завітала і повітряна тривога…

Дев’ятого лютого у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» тривав наступний день відкритих дверей. Цього разу до нас завітали дев’ятикласники ліцею №2 Львівської міськради і середньої загальноосвітньої школи №49 Львова. Від коледжу участь у заході брали його керівництво, викладачі та голова студентської ради.

   Загалом, усе відбувалося як і напередодні, а саме: відеопрезентація ЛФКТІ НУ ЛП та виступ директора коледжу Івана Груника, який також відповів на численні питання гостей. Завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, Ярослав Загалюк та голова циклової комісії Галина Соловйова презентували спеціальності, яким навчають у коледжі. А голова студради коледжу Ольга Тимчишин розповіла про студентське життя і запросила потенційних абітурієнтів долучатися.

    Щоправда, у перебіг другої частини заходу втрутилася повітряна тривога, тому гості коледжу встигли побувати лише у кабінетах та лабораторіях, не дійшовши до спортзалу, виробничої майстерні та навчального полігону. Утім, судячи з їхньої реакції, захід був цікавим та корисним і деякі зі школярів виявили бажання стати нашими студентами.


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора


























23 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page