top of page

Гості з Карпат відвідали коледж

У всесвітній День доброти, 13 листопада, до Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» завітали учні 11 класу з класними керівниками Славського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Зустріч організувала викладачка коледжу Любов Дудчак.

Гостей частували солодощами, чаєм та кавою. З ними спілкувалися завідувачі відділень «Тяговий рухомий склад» Руслан Семчук, «Управління процесами перевезень» Галина Сліпецька, «Автоматика, телемеханіка та зв’язок» Ярослав Загалюк, а також голови циклових комісій Назар Санницький, Валентина Олесик та викладачі Максим Сільник, Оксана Макута, Володимир Прокуда і Роман Шидловський. У дружній атмосфері вони ознайомили потенційних вступників з кабінетами і лабораторіями кожної спеціальності, розповіли про переваги та перспективи навчання студентів у коледжі та «Львівській політехніці».

Судячи з усього, гостям у нас було цікаво, тож, сподіваємося, хтось із них вирішить стати нашим студентом. А ми запрошуємо й інших випускників шкіл на профорієнтаційну зустріч!


Ігор ПАРФЕНЮК

Любов ДУДЧАК

Фото авторів




















23 перегляди
bottom of page