top of page

Героям Небесної Сотні присвячується…

У Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ "Львівська політехніка" вшанували Героїв Небесної Сотні. Саме цьогоріч минає 10 років від страшних подій, які відбулися на Майдані Незалежности у Києві, у центрі Європи - розстріл мирних українців, які не хотіли миритися з діями тогочасної влади.

Керівник академічної групи 1А/Б-74/62 Бурдик О. Ю. зі студентами розповіли про події зими 2014 року, про Героїв Небесної Сотні. Захід почався з виконання гімну України. Ушанували пам'ять усіх полеглих борців за незалежність України хвилиною мовчання. Студенти представили інформацію про Богдана Ільківа - випускника нашого коледжу, який брав участь у подіях на Майдані і, на жаль, загинув від кулі снайпера. Пісня "Плине кача.." у виконанні студенток Берездецької Анни, Кузик Андріани, Косик Ольги ще раз розворушила почуття болю і жалю за новітніми Героями України.

Їх назвали «Небесною Сотнею», тому що вони загинули за правду, свободу, незалежність нашої держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Слава Україні!

Героям слава!









10 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page