top of page

Іван Груник: «Необхідно продовжувати і розвивати славні традиції нашого коледжу»

Одинадцятого квітня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулася педрада. На порядку денному були такі питання: 1. Поточний аналіз освітньої діяльності коледжу у другому семестрі 2024 року, звіт про проведену роботу і профорієнтаційну роботу (доповідає директор Іван Груник). 2. Правила прийому на навчання у ЛФКТІ НУ ЛП. Положення про вступну кампанію 2024 року. Організаційна робота приймальної комісії (заступник директора з навчальної роботи Ярослав Якубовський). 3. Різне.

   Розпочинаючи свій виступ, директор коледжу Іван Груник розповів про підсумки атестації педагогічних працівників ЛФКТІ НУ ЛП. Усі педагоги пройшли атестацію з різних категорій – з чим їх і привітали колеги. Іван Степанович, зокрема, зупинився на веденні електронних журналів, відвідуванні студентами занять та забезпеченні якісного освітнього процесу. Він наголосив на необхідності поліпшення роботи у цьому напрямку.

   Директор коледжу також проаналізував профорієнтаційну роботу. У цій царині зроблено вже чимало, але на досягнутому зупинятися не варто. Адже від активності викладачів суттєво залежить, якою буде кількість та якість наших майбутніх студентів, а отже і яким буде майбутнє ЛФКТІ НУ ЛП. «Наш коледж здавна відомий як один із найкращих навчальних закладів, тож необхідно продовжувати і розвивати славні традиції», – наголосив Іван Груник.   

   Ярослав Якубовський детально ознайомив колег із умовами та особливостями цьогорічної вступної кампанії. Зокрема, майже удвічі може зрости кількість місць державного фінансування. Добрі результати демонструють і підготовчі курси для наших майбутніх абітурієнтів, які нещодавно започаткували.

   Педрада також ухвалила Правила прийому на навчання у ЛФКТІ НУ ЛП та положення про вступну кампанію 2024 року.

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора






22 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page