top of page

Іван Груник: «Виховання дітей – наше спільне завдання»

Двадцятого жовтня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч керівництва та педагогів коледжу із батьками студентів перших і других курсів усіх спеціальностей. Батьківські збори проходили у кількох аудиторіях.

Присутні пом’янули хвилиною мовчання загиблих українських героїв. Виступаючи перед батьками, в. о. директора коледжу Іван Груник особливу увагу приділив адаптації студентів до змін у їхньому житті, психологічному клімату у групах старших курсів та необхідності підтримувати зв’язок між колективом коледжу і батьками студентів. Адже виховання дітей – наше спільне завдання. І це особливо важливо в умовах воєнного стану. Принагідно Іван Степанович згадав і про заходи безпеки у коледжі, яким приділяють велику увагу.

Представивши педагогів, Іван Груник наголосив, що, у першу чергу, колектив коледжу намагається формувати свідомих патріотів України, хороших людей і вже потім кваліфікованих фахівців. Він поділився своїми міркуваннями щодо виховання студентів, похвалив їх та назвав найкращих. А також висловив упевненість, що з них будуть великі люди, яким зараз потрібно допомогти знайти себе. Чимало студентів вже зараз є прикладом для інших – вони не тільки добре вчаться, але й беруть активну участь у громадському житті, художній самодіяльності тощо. А також, у рамках допомоги нашому війську, студенти коледжу долучалися до плетіння маскувальних сіток.

Разом з тим, Івана Груника турбує якість відвідування окремими студентами занять. Дітям потрібно довіряти, але й контролювати їх, тому необхідно дотримуватися правил внутрішнього трудового розпорядку, які діють у коледжі і його гуртожитках.

Відповідаючи на питання батьків, Іван Степанович розповів про роботу щодо поліпшення побутових умов у гуртожитках. А на завершення запевнив, що колектив коледжу робитиме все необхідне, щоб батьки пишалися своїми дітьми.


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора










26 переглядів
bottom of page