top of page

Ювілейні фестини Львівської політехніки

Двадцять четвертого квітня у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулись десяті Наукові фестини, які стали невід’ємною складовою вступної кампанії цього вишу. У заході взяли участь і керівництво, викладачі та студенти Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка». Урочиста і, водночас, неформальна атмосфера дозволила численним гостям відкрити для себе справжню Політехніку, усвідомити бажання стати її студентами та визначитися із вибором професії.

   На фестини прийшло і керівництво університету. Захід розпочався хвилиною мовчання у пам’ять загиблих захисників України. Із вітальним словом до гостей звернувся перший проректор Львівської політехніки Олег Матвійків. А також виступили хор та оркестр.

   На подвір’ї біля головного корпусу були розташовані намети, у яких 15 навчально-наукових інститутів та підрозділи Політехніки розповідали про свою діяльність і представили цікаві розробки. Студенти нашого коледжу взяли участь у різноманітних квестах і майстер-класах. Гостей також пригощали смачним кулішем, чаєм, кавою і цукерками.

   Зранку дощило, але перед фестинами розпогодилося, тож і погода сприяла успіху кількагодинного заходу!

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора

































22 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page