top of page

Щоб краще зрозуміти себе…

Оновлено: 10 бер. 2023 р.

Самооцінка – це ставлення людини до самої себе, а здорова самооцінка – позитивне ставлення до себе і адекватна оцінка своїх переваг та недоліків. Це особливо важливо усвідомлювати у юному віці, коли становлення особистості відбувається надзвичайно гостро, а юнацький максималізм зашкалює... Саме розвитку в студентів таких якостей, як лідерство, комунікація та самооцінка був присвячений тренінг, який відбувся 28 лютого у групі 1Р-104 ЛФКТІ НУ "Львівська політехніка".

Захід на тему «Основи лідерства. Вступ» проводили фахівці із соціальної роботи Львівського обласного центру соціальних служб Юлія Яворська та Орест Гриновець. Це було перше із чотирьох занять тренінгу, які проходитимуть раз на тиждень.

Студенти працювали і групами, і кожен окремо, визначаючи свої сильні та слабкі сторони, розповідаючи про свої досягнення та здібності. Психологам вдалося налагодити контакт з аудиторією, тож захід проходив динамічно та цікаво.

– Я задоволена результатами цього тренінгу, – підсумувала кураторка групи 1Р-104 Наталя Загалюк. – Наші гості допомогли студентам краще зрозуміти себе і, сподіваюся, три наступних тренінги дозволять розвинути цей успіх.


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора та Наталі Загалюк











16 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page