top of page

Українська у форматі квесту

Оновлено: 28 жовт. 2023 р.

Напередодні Дня української писемності та мови, який відзначаємо 27 жовтня, студенти різних груп Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету "Львівська політехніка" об'єдналися, щоб взяти участь у мовознавчому квесті.

Команди, кожна з яких представляла своє відділення, шукали у бібліотеці потрібні книги, випрошували підказки англійською мовою (бо, як заповідав Тарас: «І чужому научайтесь…»), розгадували загадки та кросворди, визначали авторів різних висловів, складали з пазлів портрети письменників і усе це супроводжувалося підказками та новими завданнями.

На фінальному етапі учасники складали невеликий вірш про наш коледж та його студентів. Найспритнішою у віршуванні виявилася команда локомотивного відділення у такому складі: Іван Харьо, Єгор Костенко, Максим Гарасимчук, Олег Марущак і Денис Стець. Вітаємо переможців та дякуємо решті учасників квесту, а саме: Вікторії Куропась, Марії Балицькій, Захарові Козаку, Анні Берездецькій, Михайлині Ковалів, Ользі Тимчишин, Анні Савчук, Уляні Гишці, Лук'янові Дзямі і Тетяні Андрейко.


Софія СТЕЛЬМАХ,

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото Ігоря ПАРФЕНЮКА

































20 переглядів
bottom of page