top of page

Про тактичну медицину – цікаво та доступно

Вісімнадцятого квітня, у рамках місячника охорони праці, у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулося заняття із тактичної медицини. Його провела інструкторка з тактичної медицини та домедичної допомоги Львівського обласного центру екстреної медицини і медицини катастроф Людмила Кравець. Організувала захід в. о. інженера з охорони праці коледжу, викладачка охорони праці та безпеки життєдіяльності Оксана Павлова.

   Протягом двох годин студенти першого та другого курсів прослухали чимало нової та корисної інформації. Військовий медик Людмила Кравець розповідала про складні і важливі речі цікаво та доступно, наводячи яскраві та драматичні приклади зі своєї роботи. Серед іншого, вона наголосила, що у бойових чи й просто критичних умовах важливо зберігати холодний розум і діяти професійно, адже від вас може залежати чиєсь життя. А рівень уявлень про свої можливості завжди опускається до рівня тренованості.

   – Охороні праці в нашому коледжі приділяється багато уваги, а в рамках місячника охорони праці ми проводимо низку заходів, – каже Оксана Павлова. – Зокрема, сьогодні ми провели заняття із тактичної медицини, що для нас зараз особливо актуально. А наступного тижня у нас запланований ще один захід за участі працівників ДСНС.  

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора










5 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page