top of page

Про маму – у віршах та піснях

Напередодні Дня матері, який відзначаємо у неділю, 14 травня, у ЛФКТІ НУ ЛП відбулася виховна година, присвячена цьому святу. У ній взяли участь групи 1Р-104 (класний керівник Наталя Загалюк) і 3Р-101 (класний керівник Мар’яна Кілович). А також були запрошені в. о. директора коледжу Іван Груник, його заступниця з виховної роботи Оксана Вовк, завідувачка відділенням Галина Сліпецька та викладачка Софія Стельмах.

Захід був насичений щемливими віршами та піснями про матір, які доповнювалися відповідними зображеннями на екрані та музикою. Аудиторію прикрашали вишиті рушники та квіти, а у центрі – стіл з іконами та святим хлібом. Урочисту мить підкреслювали і вишиванки на учасниках дійства. Учасникам заходу вдалося створити чудову емоційну атмосферу і кожен, вкотре, задумався про дорогу людину – маму. На жаль, по-справжньому, її починаєш розуміти і цінувати, коли у самого з’являються діти. І щасливі ті люди, чиї батьки ще живі…

На завершення, Іван Степанович подякував учасникам за гарний захід, який багатьох розчулив, і попросив студентів, щоб вони повторили чудові слова, які тут пролунали, своїм мамам у день їхнього свята. А також повторювали їх і в інші дні.

Вітаємо нинішніх і майбутніх матусь із їхнім святом! Будьте щасливі і хай безмежна материнська любов буде винагороджена любов’ю і повагою вдячних дітей!

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора























20 переглядів
bottom of page