top of page

Політехніка у форматах ретро і модерн

Нещодавно студенти груп 3Т-86, 3Т-90 та 3А-71 Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» побували на цікавій та пізнавальній екскурсії. Вони відвідали Львівську політехніку. Захід організувала викладачка коледжу Наталія Фечан.

Зокрема, гості побували у ретро-музеї Sound history, де екскурсоводом був асистент кафедри електронної інженерії університету Сергій Мельников. Тут зібрані пристрої відтворення звуку та відео, починаючи від перших патефонів, яким понад 100 років і завершуючи сучасними зразками техніки. Більшість експонатів музею відреставрована працівниками цієї кафедри.

Після відвідання музею завкафедрою електронної інженерії, професорка Ірина Яремчук та професор кафедри програмного забезпечення Андрій Фечан розповіли студентам про перспективи розвитку електроніки та ІТ-сфери, а також про переваги навчання у Львівській політехніці. Гості також відвідали нові навчальні лабораторії та актовий зал головного корпусу, де вчений секретар університету Роман Брилинський розповів про історію створення залу та що символізують його картини.


Ігор ПАРФЕНЮК,

Наталя ФЕЧАН

Фото Андрія ФЕЧАНА







25 переглядів
bottom of page