top of page

Перший день відкритих дверей минув – запрошуємо ще!

Восьмого лютого у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбувся профорієнтаційний захід – день відкритих дверей. І цього року вперше не віртуальний, а – реальний. Від коледжу участь у ньому брали його керівництво, викладачі та голова студентської ради.

   Розпочався захід відеопрезентацією, у якій ішлося про багату історію і яскраве сьогодення ЛФКТІ НУ ЛП. А директор коледжу Іван Груник доповнив її розповіддю про стратегічну роль залізничного транспорту, актуальність та великі перспективи залізничного фаху і переваги навчання у ЛФКТІ НУ ЛП з перспективою здобуття вищої освіти у Львівській політехніці. А також відповів на питання гостей.

   Спеціальності, яким навчають у коледжі, презентували завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, Ярослав Загалюк, завідувачка заочним відділенням Марія Сидяк та голова циклової комісії Галина Соловйова. А голова студради коледжу Ольга Тимчишин розповіла про цікаве студентське життя і закликала потенційних абітурієнтів долучатися.

   Другу частину заходу гості коледжу провели у кабінетах, лабораторіях, спортзалі, виробничій майстерні та на навчальному полігоні, де також дізналися чимало цікавого. Судячи з їхньої реакції, захід був цікавим та корисним. Нагадуємо, що 9 лютого також буде днем відкритих дверей у нашому коледжі, тож ласкаво просимо!

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора



































24 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page