top of page

Одинадцять зустрічей за день

Нещодавно викладачки ЛФКТІ НУ ЛП Любов Дудчак та Оксана Павлова побували в 11 навчальних закладах Яворівського району Львівщини. Тут вони провели профорієнтаційну роботу із учнями випускних класів, яким невдовзі доведеться вирішувати, де продовжувати навчання.

Зокрема, профорієнтаційні заходи відбулися у таких закладах: Берегівський ЗЗСО І-ІІ ст., Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст., Арламівськоволянський ЗЗСО І-ІІ ст., Соколянський ЗЗСО І-ІІІ ст., Гостинцівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Мостиські ЗЗСО №1 та №2 І-ІІІ ст., Волицький ЗЗСО І-ІІІ ст., Шегинівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Судововишнянський ЗЗСО І-ІІІ ст. та Судововишнянський професійний ліцей.

Учням розповіли про умови вступу до Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка», перелік документів та спеціальності, за якими готують фахових молодших бакалаврів, і роздали відповідні буклети. Розказали і про значні позитивні зміни у навчальному закладі, які відбулися протягом восьми останніх місяців, відколи його очолив колишній випускник Волицької середньої школи та колишній керівник Львівської залізниці Іван Груник. Івана Степановича пам’ятають у рідній школі, та в інших навчальних закладах району і вдячні за неодноразову допомогу у вирішенні їхніх проблем.

Усі зустрічі з викладачками ЛФКТІ НУ ЛП викликали чималий інтерес у школярів, які невдовзі зможуть приєднатися до майже тисячного колективу нашого коледжу. Тож ласкаво просимо!


Ігор ПАРФЕНЮК











395 переглядів
bottom of page