top of page

Наша близька подруга – електроніка…

Тринадцятого березня, у рамках тижня циклової комісії ЛФКТІ НУ «Львівська політехніка», відбулася студентська конференція під назвою «Електроніка навколо нас». Її організувала та провела старша викладачка комісії математичних та природничих дисциплін коледжу Наталя Фечан. Метою заходу була популяризація досягнень людства у галузі енергетики та електроніки, які стали невід’ємними складовими нашої цивілізації.

У конференції взяли участь студенти-другокурсники спеціальностей «Транспортні технології», «Залізничний транспорт» і «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». А також викладачі коледжу і запрошені гості.

Захід проходив цікаво та змістовно із активним залученням аудиторії. Серед студентів була проведена вікторина та розіграні цінні призи. Учасники конференції отримали грамоти.

Серед іншого, професор кафедри «Програмне забезпечення» НУ «Львівська політехніка» Андрій Фечан розповів про важливість енергетики та електроніки для розвитку сучасного суспільства, а також про спеціальності та особливості навчання у Політехніці. А інженер-розробник фірми «Sigma Software» Владислав Далявський – про особливості роботи та перспективи працевлаштування в ІТ-секторі.

Тож студенти мали чудову нагоду не тільки цікаво провести час, але й вкотре переконатися, що електроніка вже давно стала нашою справді близькою подругою…


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора
















23 перегляди
bottom of page