top of page

Ліцеїсти відвідали коледж

Першого травня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбувся профорієнтаційний захід – до нас приїхали учні дев’ятих класів Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа. Їх супроводжували викладачка англійської та німецької мов Оксана Заяць, викладачка інформатики та математики Зоряна Кравців та психолог Теодозій Носовський. Цю поїздку організувала голова циклової комісії Галина Соловйова.

   Від коледжу участь у заході брали заступниця директора з виховної роботи Оксана Вовк, заступник директора з навчальної роботи Ярослав Якубовський, викладачі та голова студентської ради. Розпочалася зустріч хвилиною мовчання у пам’ять Героя України Богдана Ільківа, який навчався у обох наших закладах і став Героєм «Небесної сотні»… Далі була відеопрезентація, у якій ішлося про багату історію і яскраве сьогодення ЛФКТІ НУ ЛП. А заступник директора Ярослав Якубовський доповнив її розповіддю про стратегічну роль залізничного транспорту, актуальність та перспективи залізничного фаху і переваги навчання у ЛФКТІ НУ ЛП з перспективою здобуття вищої освіти у Львівській політехніці.        

   Спеціальності, яким навчають у коледжі, презентували завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, Ярослав Загалюк та голова циклової комісії Галина Соловйова. А голова студради коледжу Ольга Тимчишин розповіла про цікаве студентське життя і запропонувала школярам долучатися.

   Другу частину заходу гості коледжу провели у кабінетах і лабораторіях, де також побачили і почули багато цікавого. А на завершення їх пригостили солодощами і чаєм. Судячи з реакції ліцеїстів та їхніх вчителів, коледж їм сподобався. А на згадку вони сфотографувалися біля входу до ЛФКТІ НУ ЛП. Сподіваємося, хтось із них ще повернеться сюди і у ролі студента…

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора





























7 переглядів
bottom of page