top of page

Колективу про виконання колективного договору

29 лютого відбувся звіт колективу Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» директора коледжу Івана Груника та голови профспілкової організації про проведену роботу.

   Іван Степанович, зокрема, детально розповів про виконання усіх розділів колективного  договору протягом 2023 року. Він зазначив, що за звітний період була виконана велика робота, але ми повинні нарощувати її обсяги і темпи. Наприклад, коледж чимало допомагав нашим Збройним Силам, як-от виготовляли маскувальні сітки, працювали на волонтерській кухні, провели доброчинний осінній ярмарок, а Національній академії сухопутних військ подарували для освітніх потреб сучасні комп’ютерні планшети та безпілотний літальний апарат тощо. Загалом, поряд із якісним навчанням, у ЛФКТІ НУ ЛП приділяють велику увагу патріотичному вихованню молоді, шанують народні традиції, а також проводять багато культурно-спортивних заходів.

   Прозвітувала голова профспілкової організації Марчишин Г. М. Протягом 2023 року усі працівники коледжу, які зверталися по фінансову допомогу,  отримали її. У загальному, як зазначила голова профспілки, ми виконуємо усі доручення колективу відповідно до Колективного договору ВСП ЛФКТІ НУ ЛП.

   Під час голосування усі працівники одноголосно підтвердили звіт про виконання усіх розділів Колективного договору.

   Працюймо, організовуймо кращі умови для студентів! Допомагаймо ЗСУ!

   Разом до перемоги!

 

Фото Ігоря ПАРФЕНЮКА






14 переглядів
bottom of page