top of page

Коледж провів день відкритих дверей, поки віртуально

Вісімнадцятого січня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбувся широкомасштабний профорієнтаційний захід – віртуальний день відкритих дверей. З використанням інтернет-платформи google meet до нас долучилося понад 100 користувачів з різних куточків заходу України. Від коледжу участь брали його керівництво, викладачі та голова студентської ради.

   Розпочинаючи захід, директор коледжу Іван Груник розповів про стратегічну роль залізничного транспорту в умовах війни, актуальність залізничного фаху і переваги навчання у ЛФКТІ НУ ЛП з перспективою здобуття вищої освіти у Львівській політехніці. Спеціальності, яким навчають у коледжі, презентували завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, завідувачка заочним відділенням Марія Сидяк та голови циклових комісій Валентина Олесик і Галина Соловйова. А голова студради Ольга Тимчишин розповіла про цікаве та насичене студентське життя у коледжі і закликала потенційних абітурієнтів долучатися.

   Цікаво, що серед віддаленої аудиторії були не тільки потенційні вступники, їхні родичі та представники навчальних закладів, а й кілька батьків, чиї діти вже в нас навчаються і студенти-першокурсники ЛФКТІ НУ ЛП, які поділилися своїми враженнями. Показовою стала розповідь Сніжани Рифяк, яка із сестрою Уляною навчається у групі 1Р-107. Вони завітали до директорки Арламівськоволянського ЗЗСО Олександри Костири (своєї колишньої школи) і звідти долучилися до дня відкритих дверей. Сніжана задоволена навчанням у нашому коледжі і закликала приєднуватися до студентської родини ЛФКТІ НУ ЛП.

   Незважаючи на деякі технічні проблеми, загалом, захід вдався. Тож сподіваємося, подана інформація викликала належне зацікавлення у потенційних абітурієнтів і найближчим часом вони поповнять дружну студентську родину майбутніх залізничників.

 

Ігор ПАРФЕНЮК













16 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page