top of page

Коледж відчинив потенційним абітурієнтам віртуальні двері

Чотирнадцятого березня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбувся широкомасштабний профорієнтаційний захід – віртуальний день відкритих дверей. До нас долучилося 136 користувачів з різних навчальних закладів заходу України. Від коледжу участь брали його керівництво, викладачі та голова студради.

   Розпочався захід відеопрезентацією ЛФКТІ НУ ЛП. А директор коледжу Іван Груник розповів про стратегічну роль залізничного транспорту, актуальність залізничного фаху і переваги навчання у ЛФКТІ НУ ЛП з перспективою здобуття вищої освіти у Львівській політехніці. Спеціальності, яким навчають у коледжі, презентували завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, Ярослав Загалюк, завідувачка заочним відділенням Марія Сидяк та голова циклової комісії Галина Соловйова. А голова студради Ольга Тимчишин розповіла про цікаве студентське життя у коледжі і закликала потенційних абітурієнтів приєднуватися.

   Захід проходив невимушено, доброзичливо і конструктивно, тож, судячи з усього, цілком вдався. Сподіваємося, подана інформація зацікавила потенційних абітурієнтів і невдовзі вони долучаться до студентської родини нашого коледжу.

 

Ігор ПАРФЕНЮК

















8 переглядів
bottom of page