top of page

Коледж вдруге провів День відкритих дверей

Оновлено: 10 бер. 2023 р.

Двадцять п’ятого лютого, майже за місяць, ЛФКТІ НУ "Львівська політехніка" (https://www.lkti.lviv.ua) вдруге цього року відкрив віртуальні двері для потенційних абітурієнтів. Формат онлайн-конференції дозволив охопити якомога ширшу аудиторію, яка виявилася чималою.

Керівництво та педколектив ЛФКТІ НУ "Львівська політехніка" розповіли як проходитиме вступна кампанія та відповіли на усі поставлені питання. Зокрема, в. о. директора коледжу Іван Груник, серед іншого, розказав про історію коледжу, можливість випускників продовжувати навчання у Львівській політехніці, структурним підрозділом якого ми стали з грудня 2022 р. А також про лабораторії, майстерні, навчальний полігон, комп’ютерні класи, аудиторії дипломного і курсового проектування, бібліотеку з читальним залом – усе це дозволяє поліпшити навчальний процес. Він відзначив актуальність професії залізничника саме у цей важкий для України час. Завідувачі відділеннями Галина Сліпецька, Руслан Семчук та Ярослав Загалюк розповіли про особливості підготовки студентів у них, а заступниця директора з виховної роботи Оксана Вовк – про спеціальність «Облік та оподаткування». І відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Людмила Полозова розказала про умови та особливості вступу до ЛФКТІ НУ "Львівська політехніка".

Судячи з усього, віртуальні гості коледжу були задоволені проведеним заходом і невдовзі можуть стати цілком реальними абітурієнтами та студентами. Тож до зустрічі!


Ігор ПАРФЕНЮК,

Оксана ВОВК











35 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page