top of page

До коледжу приїхали ліцеїсти

Оновлено: 24 квіт.

Двадцять третього квітня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбувся профорієнтаційний захід – до нас приїхали учні дев’ятих-десятих класів Пустомитівського ліцею №1. Їх супроводжували заступниця директора з навчально-виховної роботи Оксана Кикоть та заступниця директора з виховної роботи Ірина Бакуліна. Цю поїздку організувала викладачка історії ЛФКТІ НУ ЛП Зоряна Данилик, а директор коледжу Іван Груник забезпечив комфортне перевезення гостей пасажирським автобусом.

   Від коледжу участь у заході брали заступник директора з навчальної роботи Ярослав Якубовський, викладачі та голова студентської ради. Розпочалася зустріч відеопрезентацією, у якій ішлося про багату історію і яскраве сьогодення ЛФКТІ НУ ЛП. А заступник директора Ярослав Якубовський доповнив її розповіддю про стратегічну роль залізничного транспорту, актуальність та перспективи залізничного фаху і переваги навчання у ЛФКТІ НУ ЛП з перспективою здобуття вищої освіти у Львівській політехніці.        

   Спеціальності, яким навчають у коледжі, презентували завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, Ярослав Загалюк та голова циклової комісії Галина Соловйова. А голова студради коледжу Ольга Тимчишин розповіла про цікаве студентське життя і закликала гостей долучатися.

    Другу частину заходу гості коледжу провели у кабінетах і  лабораторіях, де також дізналися чимало цікавого. А на завершення їх пригостили солодощами і чаєм. Судячи з реакції ліцеїстів, захід їм сподобався.

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора



























12 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page