top of page

Всеукраїнський круглий стіл «Вільні творять майбутнє»🇺🇦

✔️21 листопада 2013 року студенти України вкотре довели, що ми сильна і незалежна нація. Для нас ГІДНІСТЬ і СВОБОДА - це робити вільний вибір.

Рівно 10 років тому студенти об'єдналися і сказали рішуче "НІ" владі Януковича, що вела до Росії, - Євромайдан, що переріс в Революцію Гідності!

📎Напередодні за ініціативи циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін на базі Відокремленого структурного підрозділу "Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету" пройшов Всеукраїнський круглий стіл «Вільні творять майбутнє», який був приурочений цій визначній події. Учасниками його стали викладачі та студенти Стрийського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування, Відокремленого структурного підрозділу «Вовчанський фаховий коледж Державного біотехнологічного університету»,

Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка».

Від нашого коледжу у заході взяв участь Кас'яненко Ярослав, студент групи 1Т-91, з доповіддю: "Вільні творять майбутнє! Львів" під керівництвом заступника директора з ВР Вовк О. А.

🇺🇦Вистояли на Майдані – переможемо у війні!🇺🇦


27 переглядів
bottom of page