top of page

Волейбольні змагання завершилися, попереду – футзал і армреслінг

Студентство Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» активно цікавиться спортом та бере участь у різноманітних турнірах. Зокрема, у березні збірні команди юнаків та дівчат виступали на змаганнях з волейболу серед коледжів Львівщини. До складу спортивної дружини хлопців увійшли Назар Косаняк та Олег Марущак із групи 1Т-91, Артем Судаков (3Т-86), Богдан Ничкало (3Е-14), Богдан Юсипович (1Т-92), а також Богдан Пукшин та Марко Мацько із групи 2Т-89.

   Якщо команда юнаків уже існує певний час і має досвід участі у змаганнях, то дівоча створена нещодавно і це їхній перший турнір. До складу спортивної дружини дівчат увійшли Анастасія Тулюлюк, Софія Тенсіна і Тетяна Кобзар із групи 1Р-107, Вікторія Попюк, Ольга Тимчишин, Ганна Подобівська і Юлія Магурчак із 2Р-104, а також Марія Балицька (2А/Б-72).

   Невдовзі студенти ЛФКТІ НУ ЛП також візьмуть участь у змаганнях із футзалу і армреслінгу серед коледжів Львівщини. Тож бажаємо їм подальшого зростання командного духу, спортивної майстерності і вагомих перемог!

 

Ігор ПАРФЕНЮК














13 переглядів
bottom of page