top of page

Міжнародна співпраця!


Відбулася зустріч адміністрації, студентів нашого коледжу, директора Львівської філії ДНУЗТ Болжеларського Я.В. з деканом факультету транспорту Варшавського політехнічного інституту пані Маріанною Яциною та її колегами.

Варшавський політехнічний університет – державний університет з академічною незалежністю, кращий технічний вуз в Польщі. Числені рейтинги та наукові дослідження щорічно підтверджують високий статус університету. Діяльність університету зосереджена на трьох основних напрямках: освіта, наукові дослідження та новітні технології.

На зустрічі розповіли, Варшавський політехнічний університет співпрацює з іншими вищими навчальними закладами у Варшаві, створюючи різноманітні освітні та наукові центри. Крім того, університет підтримує партнерські зв'язки з науковими центрами в Польщі та за межами країни. Міжнародна академічна співпраця є важливою умовою розвитку сучасних студентів та новітніх досліджень в умовах постійних швидких змін та розвитку науки в усьому світі.

Студентів зацікавила можливість продовжити навчання та здобути освіту закордоном. Також обговорили та порівняли вітчизняну систему освіту та польську, обмінялися думками, запозичили досвід.

Сайт Варшавської Політехніки: www.pw.edu.pl

7 переглядів
bottom of page