top of page

День відкритих дверей: про все, що повинні знати абітурієнти


26 березня 2017 року був цікавим, емоційним та яскравим весняним днем, адже саме в цей день відбулась традиційна зустріч «Майбутній студент ЛКТІ».

День відкритих дверей розпочався презентацією та показом відеоматеріалу про Коледж, після цього – загальна зустріч з директором коледжу С.В.Гревцовим, який звернувся до присутніх із вступним словом, розповів про багаторічну історію навчального закладу, традиції, ознайомив із структурою, організацією навчального процесу, досягненнями коледжу, а також розповів про умови навчання, проживання та дозвілля. Також до майбутніх абітурієнтів звернувся директор Львівської філії Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна Я.В.Болжеларський, який розповів про можливості продовження навчання після коледжу в університеті. Завітав на нашу зустріч начальник служби кадрів Львівської залізниці Л.Н.Борщак, він розповів про перспективи працевлаштування та роботи за залізничним фахом. Відповідальний секретар приймальної комісії А.Р.Гавриленко ознайомилаприсутніх з особливостями прийому 2017 року та відповіла на численні запитання.

Під час зустрічей із завідувачами відділень, викладачами та студентами абітурієнти мали можливість ознайомитися з історією та життям кожного окремого відділення, дізнатися про особливості освітнього процесу.

13 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page