top of page

Зустрічі з потенційними вступниками

Триває профорієнтаційна робота викладачів ЛФКТІ НУ ЛП серед випускників дев’ятих класів шкіл заходу України. Інколи це вимагає від педагогів не лише володіння темою і технічними засобами, а й кмітливості. Зокрема, нещодавно відділення «Управління процесами перевезень» організувало і провело онлайн-зустріч із випускниками дев’ятих класів десяти шкіл переважно Карпатського регіону. Проте на початку заходу в коледжі зник струм… Утім, завдяки професійним діям голови циклової комісії Назара Санницького, який одразу ж перемкнувся на мобільний інтернет зі свого ноутбука, йому, викладачці Любові Дудчак і заввідділенням Галині Сліпецькій вдалося успішно провести онлайн-зустріч. Випускники переглянули презентації із виступом в. о. директора коледжу Івана Груника, а також усіх спеціальностей, за якими готують.

Днями також провела значну профорієнтаційну роботу у чотирьох школах Ужгорода та Ужгородського району викладачка Оксана Гладун. А викладачки Любов Дудчак та Зоряна Данилик з цією ж метою побували у Львівському ліцеї імені Івана Пулюя. Також для профорієнтації Любов Дудчак була запрошена на батьківські збори до львівського ліцею №17.

Долучився нещодавно до профорієнтаційної роботи і автор цього матеріалу, відвідавши ліцей №3 міста Ковеля, де колись навчався. Учням трьох дев’ятих класів я розповів про наш коледж і запропонував стати його студентами. Щоб найбільший залізничний вузол Волині надалі поповнювався кваліфікованими фахівцями.


Ігор ПАРФЕНЮК















45 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page