top of page
parfenyuklz63

Ще один крок назустріч абітурієнтам

Чотирнадцятого травня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбувся профорієнтаційний захід – день відкритих дверей. Цього разу віртуальний. Від коледжу участь у ньому взяли його керівництво та викладачі. Модератором заходу була заступниця директора з виховної роботи Оксана Вовк.

   Традиційно захід розпочався відеопрезентацією, у якій ішлося про історію та сьогодення ЛФКТІ НУ ЛП. А директор коледжу Іван Груник доповнив її розповіддю про стратегічну роль залізничного транспорту, яка ще більше зросла в умовах війни. Також він розповів про великі перспективи залізничного фаху і переваги навчання у ЛФКТІ НУ ЛП з перспективою здобуття вищої освіти у Львівській політехніці.

   Завідувачі денними відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька, Ярослав Загалюк, завідувачка заочним відділенням Марія Сидяк та голова циклової комісії Галина Соловйова презентували спеціальності, яким навчають у коледжі. А заступник директора коледжу з навчальної роботи Ярослав Якубовський розповів про умови прийому абітурієнтів, підготовчі курси для них тощо. Гості ставили чимало питань, на які отримували вичерпні відповіді.

   Незабаром розпочнеться вступна кампанія, тож нинішній захід став ще одним кроком назустріч абітурієнтам, які поповнять студентську сім’ю нашого коледжу. Ласкаво просимо!

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора















17 переглядів
bottom of page