top of page
parfenyuklz63

Подарунки військовим освітянам

Дванадцятого квітня представницька делегація ЛФКТІ НУ ЛП, очолювана в. о. директора коледжу Іваном Груником, побувала у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Освітяни-залізничники поспілкувалися із начальником академії генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком і подарували для освітніх потреб сучасні комп’ютерні планшети та безпілотний літальний апарат.

– Колектив нашого коледжу та студенти ухвалили зібрати кошти для Збройних Сил України, – коментує цю подію Іван Груник. – Ми звернулись до військових і вони нас скоординували із генерал-лейтенантом Павлом Петровичем Ткачуком, тому що у його навчальному закладі готують офіцерів, які воюють на передовій. Тож ми їм подарували технічні засоби для навчання. Думаю, ми і далі будемо співпрацювати із нашими захисниками.

Задоволений цією зустріччю і Павло Ткачук.

– Сьогодні я мав велику приємність зустрітись із керівництвом та представниками Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка», – каже він. – У якості волонтерської допомоги, вони передали для освітніх потреб нашої академії сучасні комп’ютерні планшети та безпілотний літальний апарат. Я щиро вдячний колективу коледжу, його вихованцям, і, зокрема, моєму давньому знайомому Івану Степановичу Грунику за допомогу та підтримку Збройних сил України та нашого навчального закладу у цей непростий час. Кожен внесок у зміцнення обороноздатності України є визначальним і свідчить про нашу єдність й незламність всього українського народу.

P.S. А ще, днями, наш коледж аналогічно придбав на замовлення однієї із військових частин і передав на передову оптичний приціл Sig Sauer Tango VSR. Тож вдалого полювання, спецпризначенці!


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора









24 перегляди
bottom of page