top of page

Подарували яскраве та емоційне шоу

Нещодавно у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника освіти. Розпочався він хвилиною мовчання на честь героїв, які віддали своє життя за незалежність України. Адже завдяки їхньому подвигу ми можемо мирно жити і вчитися…

Вітаючи викладачів та студентів з прийдешнім святом, в. о. директора коледжу Іван Груник наголосив, що найкраща інвестиція – це наші діти. І чим більше ми вкладемо у них знань, моралі і культури, тим більше у майбутньому це принесе умовних дивідендів батькам, країні та самим дітям. Іван Степанович відзначив велику роль і відповідальність педагогів у вихованні студентів, а також побажав останнім отримувати якомога більше знань і у коледжі, і у подальшому житті. З нагоди свята, низка викладачів коледжу була нагороджена подяками та грамотами за успіхи у роботі.

А після цього студенти подарували викладачам справжнє шоу, яке рясніло піснями, віршами та жартами. І все було зроблено навдивовижу якісно і професійно, що викликало відгук та яскраві емоції у глядачів. Тож свято вдалося, дякуємо!


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора



























23 перегляди
bottom of page